Veelgestelde vragen

Onderstaand de veelgestelde vragen.
Wat is het verschil tussen een klapgoot en een reguliere wandgoot?

Het grootste verschil is dat bij de klapgoot alle data- en 230 Volt-aansluitingen verscholen zitten achter een scharnierend en afneembaar deksel. Hierdoor is regulier schakelmateriaal overbodig geworden.

  

Voor de 230V wordt gebruik gemaakt van GST-18 snoeren en koppelblokken. De BWG190 klapgoot wordt compleet voorgemonteerd geleverd. Goot monteren, units van 3600 mm koppelen, datakabels inleggen en klaar is Kees.

Met de klapgoot BKG 190 kan, in vergelijking met de wandgoot, fors worden bespaard op de kosten van de data-installatie. Omdat inbouwdozen ontbreken kunnen de datakabels probleemloos in de goot worden gelegd. Dankzij de speciale montagetrapjes voor de data-aansluiting blijven de snoeren prachtig recht. Pas als alle aansluitsnoeren en patchkabels zijn getrokken en aansluitingen zijn gerealiseerd worden de deksels aan de goot bevestigd.


Wat verstaat BI Select onder maatwerk?

Maatwerk gaat bij BI Select heel ver. Als standaard oplossingen of productaanpassingen niet het gewenste resultaat opleveren dan zoeken we verder. Zonodig wordt een compleet nieuw product ontwikkeld, vaak samen met de opdrachtgever. Zo zijn er al diverse nieuwe,  tot dan toe unieke producten ontstaan.


Wat zijn de mogelijkheden voor afmontage van datakabels?

Om datakabels bij de afmontage niet te veel te hoeven buigen heeft BI Select drie veelgebruikte data-oplossingen:

1. schuine data-oplossingen d.m.n. datamontagetrapje

2. afmonteren vlak in de deksel. De dataconnector wordt direct in de deksel verwerkt. Deze optie is mogelijk met datamateriaal van de        meest voorkomende fabrikanten.

3. montagerand speciaal voor data, kan in combinatie met standaard datamateriaal.


U heeft een andere vraag? Deze vernemen wij graag.

Nieuwsbrief ontvangen?

Onze periodiek wordt per post naar...