Veelgestelde vragen

Onderstaand de veelgestelde vragen.
Boren tijdens montage energiezuilen?

Nee, voor de plaatsing van de energiezuilen van BI Select hoeft niet te worden geboord. 

De plaatsing van alle energiezuilen van BI Select is schoon en snel. De voorgemonteerde zuilen worden gestempeld tussen vloer en bouwplafond door middel van een unieke klemconstructie. De aansluitsnoeren en patchkabels aansluiten en klaar is Kees. 

In welke kleuren zijn de producten van BI Select leverbaar?

Standaard worden energiezuilen en wandgoten geleverd in wit RAL9010. Op verzoek kunnen de producten in elke RALkleur worden geleverd. 

Leeg of prefab?

Onze producten worden in principe geheel voorgemonteerd, voorbedraad en prefab geleverd. Zo komt het maatwerk het beste tot zijn recht en juist daar ligt onze meerwaarde. Op deze wijze kan op de installatietijd ter plaatse worden bespaard.

Op verzoek kan BI Select (aangeleverde) datakabels in de zuilen inleggen.

Levertijd?

De levertijd van de producten kan variĆ«ren. Bij de offerte doen we een voorstel voor de levertijd. Bij order wordt de levertijd nader afgestemd.   

Prefab, welk schakelmateriaal dan?

We hebben zelf een inbouwdoos ontwikkeld die in combinatie wordt gebruikt met onze energiezuilen en wandgoten. De tweedelige snapbox-inbouwdoos wordt aan de voorzijde in het gootprofiel geklikt en gefixeerd. Tussen de Snapbox en de achterzijde van de goot ontstaat hierdoor bekabelingruimte.

De energiezuilen worden compleet prefab geleverd met ons eigen standaard en fraai ogend schakelmateriaal (Peha Tagenta). De vlakke frontmontage maakt het geheel extra mooi. Ook ander schakelmateriaal kan worden gemonteerd, bijvoorbeeld van Peha, Gira, Busch & Jaeger, Jung, et cetera.

Standaard prijslijst of offerte?

We kennen geen standaard prijslijst, omdat we geen standaard producten leveren. De uitvoering en invulling van de verschillende producten is steeds verschillend. Zodra u ons de lengte, kleur en invulling van bijvoorbeeld een energiezuil mailt en we weten de aantallen, dan kunnen we u snel een maatwerkofferte terug mailen. 

Standaardlengtes van zuilen?

We hanteren voor de energiezuilen standaard lengtes van 2750 en 3200 mm. Met deze lengtes kan in 90% van de gevallen worden volstaan. Wanneer dat niet kan, dan kunnen we lengtes variĆ«rend van 5500 mm tot 6400 mm uit 1 stuk leveren. Vraag naar de mogelijkheden.

Via de groothandel of direct?

We werken en leveren projectgericht. De producten zijn niet via de groothandel verkrijgbaar. De producten worden op de gewenste tijd op de gewenste plaats afgeleverd. Bij grote projecten wordt gedurende de looptijd van het project vaak met deelleveringen op afroep gewerkt.

Waarom een voetje onder de energiezuilen?

De meeste energiezuilen van BI Select hebben een zwarte paalvoet onder de energiezuil. De zuilen lopen niet vol door tot op de vloer. De reden hiervoor is dat door de zwarte paalvoet beschadigingen aan de energiezuil zelf door stofzuigers grotendeels worden voorkomen. 


Wat is bij energiezuilen de overlengte van de aansluitkabels 230V?

Standaard worden de energiezuilen geleverd met aansluitkabels 230V 3G1,5 met een lengte van 7,5 meter. Op verzoek kunnen kabels met langere lengtes worden geleverd.
Let op! De kabellengte wordt gerekend vanaf de aansluitdoos onder in de zuil. Voor het gemak rekenen wij met de volgende regel: overlengte = kabellengte-lengte zuil. 


U heeft een andere vraag? Deze vernemen wij graag.

Nieuwsbrief ontvangen?

Onze periodiek wordt per post naar...