Woningcorporatie Nijestee, Groningen

Techniek prachtig weggewerkt

Eind 2012 is woningcorporatie Nijestee verhuisd naar een nieuwe plek, naar een nieuw kantoor op het Damsterplein. Het Damsterplein is nieuw: de gemeente Groningen bouwde hier een parkeergarage en het nieuwe plein. Boven de parkeergarage heeft Nijestee vanaf eind 2012 haar nieuwe kantoor. Het markante gebouw is langs de gevelzijde voorzien van een BKG190, de klapgoot van BI Select. In de betonnen vloer liggen kabelgoten voorzien van alle kabelinfrastructuur. Alle aansluitingen zijn toegankelijk via vloerdozen in de ruimte en de klapgoot van BI Select langs de rechte, maar ook deels ronde gevel. Alles is perfect ingemeten, getekend op maat gezaagd en uitgevoerd.

Geïnteresseerd?

T. 050 - 30 92 228 | Stuur e-mail

Bekijk producten
BKG190 klapgoot