Deerns, Maastricht

Deerns laat het je zien
De BKG 190 maakt elk bedrijf in elektrotechnisch opzicht optimaal flexibel met maximale aandacht voor handhaving van de esthetische waarden in het pand.  De BKG 190 is bovendien een heel geschikte klapgoot voor Het Nieuwe Werken. Deerns toont zijn klanten in zijn pand in Maastricht de strak gelijnde klapgoot van Bi Select. 

De techniek perfect aan het zicht onttrokken
De aansluitpunten zijn weggewerkt in de klapgoot. Aan de voorzijde scharniert ‘een deksel’ hangend aan de bovenzijde. Die klap je open van beneden naar boven. Dat dat kan, is niet te zien vanwege de strakke vormgeving. Achter het ‘deksel’ zitten contact- en stekerdozen en liggen snoeren. Aan de voorzijde zitten geen wandcontactdozen. 

Op maat gesneden service van Bi Select
Deerns was bijzonder blij met de service van Bi Select. Het gebouw in Maastricht heeft een betonnen kolommenstructuur aan de buitengevel. De uitdaging bij dit project was alle goten op de goede maat geleverd te krijgen, passend in die structuur. Bi Select zorgde ervoor dat alle goten precies op de goede maat werden afgeleverd. Alles paste precies en was direct en eenvoudig te bevestigen. Deerns had daarvoor het nodige ingemeten, Bi Select tot op de millimeter nauwkeurig verwerkt tot een prefab product. 

 

Geïnteresseerd?

T. 050 - 30 92 228 | Stuur e-mail

Bekijk producten
BKG190 klapgoot