Avéro Achmea, Leeuwarden

Architect blij met het door BI Select bedachte resultaat
In Leeuwarden is verzekeraar Avéro Achmea gehuisvest in twee markante, naast elkaar gelegen torens. Zij zijn met elkaar verbonden via een drie verdiepingen tellend gebouw. Vanaf balustrades wordt uitgekeken op een grote open ruimte tussen begane grond en dak. 

Klapgoot mooi weggewerkt
Voor het aanbrengen van voedingpunten in de balustradevloeren moest een oplossing worden gevonden, aangezien de consoles een obstakel vormden. De klapgoot bood uitkomst. Rondom de balustrades is de gemakkelijk toegankelijke klapgoot prachtig vlak in de afwerkvloer geïntegreerd. De architect was zeer ingenomen met het door BI Select bedachte resultaat.

Geïnteresseerd?

T. 050 - 30 92 228 | Stuur e-mail

Bekijk producten
BKG190 klapgoot