RAI Elysium, Amsterdam

Géén obstakels voor het raam
Achter de glazen gevelplaten van het Elicium bij de Amsterdamse RAI mocht absoluut geen obstakel te zien zijn. Voor de traditionele wandgoot was in dit architectonische concept beslist geen plek. In overleg is daarom gekozen voor de klapgoot, in te frezen in de betonvloer langs de gevel. De vloerbedekking loopt daar tegenaan.

Zo multifunctioneel als ’t maar kan
Een multifunctionele oplossing: om de 1.80 meter kunnen diverse aansluitingen voor telefonie, data, elektra en CAI worden gemaakt. Dat sluit perfect aan op de flexibele indeling van de kantoor-/vergaderruimten op de hoogste vier verdiepingen. Hoe de tussenwanden ook worden geplaatst, op elk gewenst punt is een aansluiting te realiseren. Vanuit de goot voert één kabelsok, waarin alle kabels zijn verzameld, via een zuiltje of de bureaupoot naar een slof onder het bureau.

BI Select dacht mee over kolommenprobleem
De adviseur is tevreden over BI Select. "Ze denken mee en zijn flexibel. Dat bleek toen aan één zijde de kolommen niet volgens het bouwconcept waren geplaatst en er onvoldoende ruimte overbleef om de klapgoot erachter langs te leggen. BI Select heeft toen snel speciale stukken vervaardigd. Ook de architect is ingenomen met de oplossing.”

Geïnteresseerd?

T. 050 - 30 92 228 | Stuur e-mail

Bekijk producten
BKG190 klapgoot