Stadskantoor, Heerhugowaard

Prachtig multifuctioneel centrum voorzien van combizuilen
Heerhugowaard is een groeikern in Noord-Holland, mede door de Vinex-wijken Zuidwijk-Huygenhoek en Stad van de Zon. Hierdoor is het aantal inwoners de afgelopen jaren sterk gegroeid. De groei van de gemeente maakte het noodzakelijk dat het Stadskantoor moest worden uitgebreid. De uitbreiding is gerealiseerd aan het oude gemeentehuis vast. In de aanbouw zijn bovendien artotheek en de hoofdvestiging van de gemeentebibliotheek gevestigd.

Glazen gevel
De hele gevel van het nieuwe Stadskantoor bestaat uit glas. Voor de werkplekken aan de gevelzijde zijn door BI Select combizuilen geleverd. Omdat in de ruimte standaard verlaagde plafonds ontbreken en er gebruik wordt gemaakt van zogenaamde laaghangende ‘wafelplafonds’ zijn de combizuilen door BI Select voorzien van speciale voorziening, waardoor de bekabeling op een mooie manier naar de werkplekken wordt geleid. 

 

Geïnteresseerd?

T. 050 - 30 92 228 | Stuur e-mail

Bekijk producten
BP220 combizuil